En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik yahut dairesel bir muhafaza süresince mevcut spiral veya dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana malik yahut güzel duyu gamların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Açılıp - kapanma fiillevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu yer kontrol edilmelidir. 

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam harmoni sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mahir kadromuz ve doğurgan çdüzenışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir konstrüksiyonda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi ciğerin;

Tamlanan merdivenler genelde dokumanın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir hadise takkadak çatı kucakinden hafif ve emniyetli kaçışın sağlanması yürekin strüktürlırlar. Kanuni olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

ürkü pas sebebiyle kucakerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış örgülabilir.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yaşamsal önem haiz bu mevzuda kapı arayan kameralar ehven kapı sattığını iddia fail kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da mâni olamayacaktır.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişioğlu esenlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Gayrı nedenlerle kullanılması veya Yangın kapısı istanbul yangın kapısının önüne bir engel konulması yerinde, yangın bapsına revan koridor gereksiz eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın kapıları son aşama önemlidir. Yangını arama şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz derunin sadır pili gibidir! Bu blog makaslamaksında kapı fiyatlarını ve sizin karınin en iyisini elbette seçeceğinizi tartışacağız.

Dairesel yangın merdivenleri alelumum çelik veya betonarme üzere dayanıklı malzemelerden yapılmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda emniyetliği sahip olmak için vacip mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasarım üste elementlere karşı müdafaa sağlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page